Vad kan du satsa på?När du har registrerat på denna ryska bookmaker webbplatsen, kommer du att bli förvånad över djupet av deras samling av spel som, i kombination med de enorma oddsen som erbjuds, lovar en adrenalinfylld upplevelse. Plus att du också har möjlighet att vinna inkomster som helt enkelt är exceptionella.

När det gäller spel och odds är det svårt att hitta något bättre än 1xbet. På denna online sport betting webbplats har du tillgång till ett imponerande urval som sammanför alla typer av tänkbara spel och täcker ett brett utbud av inhemska och internationella tävlingar. Varje dag finns det mer än 2 000 evenemang där du har chansen att placera bett och vinna pengar.

Specifikt, utbudet av spel som erbjuds av denna rysk baserade bookmaker ger dig möjlighet att välja mellan europeiska och asiatiska handikapp, kombinerade satsningar, systemspel, exakta poäng och även insatser på Live spel. Till exempel kan du satsa på det första laget att ta poäng eller att göra ett mål. På varje enskild händelse finns det mer än 300 sätt på vilket du kan satsa vilket gör att du att prova så många olika typer som du vill.

Tillgängliga sporter och odds


Live-Betting på 1xbet; ett måste

Detta är ett av de områden där 1xbet tydligt sticker ut från tävlingen. Dess Live Betting avsnitt kombinerat med gratis live streaming ger dig chansen att satsa på hundratals evenemang på 30 olika sätt för varje match eller möte. Dessutom kan du öka dina chanser att vinna genom att satsa under spelet på prestationer som antalet uppsättningar, hörnor, träffar, gula eller röda kort och många andra fortfarande.

Live tennis matcher

Live-Betting upplevelsen förstärks av exakta detaljer som användarna kan se från sitt gränssnitt. För nybörjare kan detta verka skrämmande på grund av dess allmänna organisation. Det sätt som inställningar och rullgardinsmenyer arrangeras på denna live betting Portal är inte den mest användarvänliga. På toppen av det kan du välja att få varningar för eventuella förändringar i odds eller flera satsnings poster som gör att du prova ett annat sätt för live betting.

Live fotbolls matcher

Till exempel ger 1xbet dig chansen att välja visning i flerskärmsläge som gör att du kan följa upp till 4 Live spel. Fördelen här är att du kan placera betting order på match-UPS av samma sport eller olika discipliner som äger rum på samma gång. Denna metod, som är något mer sällsynt bland licensierade bookmakers samt de som inte godkänts av Lotteriinspektionen, gör att du kan justera dina insatser i realtid.


Ett pinsamt odds

Eftersom det inte är underkastat de begränsningar som Lotteriinspektionen ålagt när det gäller åtkomstbegränsningar och avgifter, kan 1xbet därför erbjuda några av de högsta oddsen på marknaden. Jämfört med sina andra utländska konkurrenter erbjuder den ryska bookmakern pre Live och live odds som är 10–40% högre.

De bästa oddsen

Sportspel och mycket mer

Varje dag ger 1xbet dig chansen att satsa på mer än 1 000 evenemang. Du kan välja inom en rad individuella eller kollektiva sporter, populära eller ovanliga. Oavsett om du gillar fotboll, formel1, volleyboll, amerikansk fotboll, basket, Cykling, tennis eller hockey, hittar du de största inhemska eller internationella tävlingarna bland de val som sammanställts av den ryska bookmakern. Men att registrera sig på 1xbet innebär också en chans att göra finansiella satsningar eller satsningar på e-Sports matcher. Du har också möjlighet att satsa på gameshows och TV-program som The Voice.

Denna online Sports Bettings byrån har också ett komplett spelbibliotek av online casinospel och direkt vinst kortspel (Lotto, Bingo, video poker etc.). Men chanserna att vinna på dessa spel är inte särskilt höga. Som ett resultat är de såklart inte lika lönsamma som utbudet av sportspel, men du kan i alla fall spela i gratis-läge eller med bonusar som bookmakern erbjuder, om du vill variera ditt roliga spelande.