Hur är det med bonusar på 1xbet?När du registrerar dig på 1xbet, hälsar den ryska bookmaker dig varmt välkommen med en välkomstbonus på 100% på din första insättning, upp till 100 euro. Med andra ord, om du sätter in 100 euro, då kommer 200 euros att krediteras till ditt spelarkonto, men Observera att den bonus som erbjuds är föremål för vissa villkor för publicering innan du kan ta ut dina vinster. I huvudsak måste du i praktiken satsa tre gånger på andra spel än kombinationer.


Jämfört med andra bookmakers, är denna begränsning ganska flexibel och i detta fall är den speciella funktionen här att det inte finns någon tidsfrist för att ta bort den. Villkoren kan ändras med tiden så vi föreslår att du granskar dem på spelsajten innan du accepterar välkomstbonusen.

Lista över erbjudanden


1xbet är inte nöjd med att endast erbjuda denna bonus som ett sätt att hålla sina kunder. Under hela året har du också rätt till attraktiva kampanjerbjudanden som bidrar till att göra din spelupplevelse roligare. Till exempel, på din födelsedag erbjuder den rysk baserade bookmakern dig ett gratis spel. Likaså erbjuder erbjudandet från 1xToto att du kan njuta av belöningar av nivåer som motsvarar dina korrekta förutsägelser. Dessutom ger 1xbet dig tillgång till en mängd fördelar efter att ha utvärderat dig på kriterier som uthållighet, strategi och även teknik.