Snabb och enkel registrering

med post-och IP-adress i SverigeRegistrering på vissa webbplatser som verkar utanför Lotteriinspektionen kan vara som att försöka navigera en hinderbana. Med 1xbet är det raka motsatsen. Denna rysk-baserade bookmaker plattformen accepterar svenska IP-adresser och gör att du kan registrera dig utan att använda en VPN. Det bästa sättet att registrera sig är att följa länken som du hittar på vår webbplats. Med hjälp av länken kommer du att skydda dig från eventuella blockeringar från webbplatsen av Lotteriinspektionen.

steg 1

steg 2

Prenumerationsprocessen i sig är snabb och enkel. När du vill registrera dig på webbplatsen finns det fyra möjliga sätt för dig att göra det. Först av allt kan du fylla i formuläret som bara tar några minuter. Då kan du också ansluta via sociala nätverk, ett alternativ som skiljer sig från andra bookmakers som är innehåll att helt enkelt använda Facebook samt Google + och andra online-tjänster som Yandex.

Observera att för denna metod måste du ge tillstånd för att dina personuppgifter ska kunna användas på dessa plattformar. Likaledes, kommer du att bli givit möjligheten till att förbinda på 1xbet från din redovisning på ett socialt nätverk eller et annat.

Det finns andra alternativ till de två alternativen som nämns ovan: du kan välja att få dina autentiseringsuppgifter validerade via e-post eller telefon. Vi rekommenderar dessa två praktiska och innovativa alternativ eftersom de automatiskt ger dig tillgång till plattformen men dina andra personuppgifter måste fyllas i senare. Genom att välja att använda e-post eller telefon validering, kan du snabbt placera dina bett efter att ha gjort din första insättning.


Oavsett vilken metod du väljer bland de fyra tidigare nämnda, garanterar den ryska bookmakern säkerheten för din konfidentiella information. Det innebär att det inte finns någon risk för identitetsstöld eller bedrägeri. Dessutom, så snart du registrerar dig, kommer du att bli ombedd att fylla i ditt bosättningsland och den stad där du bor. Om din stad inte finns med i listan över alternativ väljer du helt enkelt den som är närmast dig.

Personlig profil på 1xbet

När du har registrerat, denna icke Lotteriinspektions anslutna Sport Betting webbplatsen, kommer att ge dig en välkomstbonus på 100% på din första insättning, upp till 100 euro. Vi föreslår att du granskar villkoren för att samla in denna bonus.

Gränssnitt