Få fullständig flexibilitet för dina transaktioner1xbet accepterar ett brett utbud av betalningsmetoder för att finansiera ditt konto och för att ta ut intäkter. Du har också möjlighet att behandla dina olika transaktioner på bookmakerns webbplats i en helt säker miljö och de har tänkt på allt så att varje spelare kan hitta den betalningslösning som passar dem bäst.

För både insättning och uttag av pengar, riktiga och virtuella bankkort accepteras: Visa, MasterCard, Maestro, UnionPay, Blue Card och även e-kort som EntroPay. Även om insättningar som görs med denna metod är omedelbara och inte ådrar sig några serviceavgifter, behandlas uttagen dock inom en period som sträcker sig från 1 minut upp till 7 dagar.

Lista över uttagsmetoder


Elektroniska plånböcker accepteras också på 1xbet. Du kan också använda e-plånbok som Skrill, quiwi, NETELLER Go, paysafecard, WebMoney, YandexMoney och många andra. Insättningar gjorda med elektronisk plånbok är helt gratis och behandlas omedelbart. När det gäller uttag av pengar sker den typen av transaktioner vanligtvis på under 15 minuter.

Bookmakern godkänner också många mobila betalningslösningar som varierar mellan olika länder. Finansiering ditt konto görs omedelbart medan uttag behandlas i 15 minuter i genomsnitt.

Dessutom ingår transaktioner med elektronisk valutaväxling eller överföring av pengar också i det breda utbud av lösningar som erbjuds av denna online bettings byrån.